VANEO

Kada govorimo o letvičastim podlogama, ova serija predstavlja veliki iskorak napred u odnosu na sve dosad napravljene poznate model.

36,000.00

RSD

Dmenzije

*Moguće je naručiti proizvod u željenim dimenzijama

80, 90 x 190, 200

100 x 190, 200

110, 120 x 190, 200

130, 140 x 190, 200

Model

Fiksna F

Ručno podizanje GNR

DeLuxe

Motorno podizanje Elektra

Podizanje sa 4 motora Elektra4

Kategorija

Podloge

10 GODINA GARANCIJE

PROIZVEDENO U AUSTRIJI

ŠTA JE UNUTRA?

  1. Bočni nosači rađeni su od jako trajnog i fleksibilnog materijala - tectela, koji obezbeđuje letvicama odličnu pokretljivost i samim tim pospešuje rad dušeka.
  2. Pored standardne automatske regulacije kod ramena, ima i dodatne podešivače tvrdoće kod kukova, koji se ubacuju između letvica na mestima gde je potrebno.
  3. Model DeLuxe predviđen je za krevete sa kutijom, može da menja klasične ramove sa makazama, zato što ima kod glave i kod nogu produženo podizanje pomoću gasnih amortizera, tako da ostavlja dovoljno prostora za ubacivanje stvari u krevet.

ZAŠTO SU BITNE ELASTOFLEX KREVETNE PODLOGE?

Elastoflex - latoflex, podnice ili podloge za krevete važne su za zdravo spavanje i pravilan položaj tela skoro isto koliko i dušeci odgovarajućeg kvaliteta . Funkcija im je da naglase prilagodljivost dušeka i obezbede mu duži vek trajanja. Takođe, sa letvicama je efikasnije strujanje vazduha pa će dušek duže održati neophodnu svežinu. S obzirom da je isti dušek predviđen za osobe različitih kilaža i dimenzija, tek se pokretanjem podloge on definiše prema obliku tela. Ukoliko ste u mogućnosti da sebi priuštite vrhunski dušek, uvek je bolje za isti novac uzeti možda malo jednostavniji model i podlogu, jer dobijate više udobnosti.

Osim elastičnih letvica, prava elastoflex podloga treba da ima pokretljive nosače istih i regulaciju tvrdoće kod kukova. Vrhunska podloga ima i dodatne mogućnosti, poput izuzetno pokretljivog dela kod ramena tzv. lifta, koji se spušta ispod nivoa podloge kako bi ramena dobila veću slobodu. Maksimalna širina jedne podloge može da bude 140 cm, a za klasične bračne krevete širine 160, 180 ili više, idu dve odvojene podloge.

MATERIJALI

Bočni nosači rađeni su od jako trajnog i fleksibilnog materijala - tectela, koji obezbeđuje letvicama odličnu pokretljivost i samim tim pospešuje rad dušeka.

Ovaj model možete isprobati na sledećim prodajnim mestima:

  • ELASTOFLEX, Dimitrija Tucovića 12, Beograd
  • VILIVER KREVETI, YUBC, Bulevar Mihajla Pupina 10 D, Novi Beograd
  • ŠIMŠIĆ, Gavrila Principa 63, Beograd
  • BN DIZAJN, Prvomajska 47, Pančevo

Sign In