BASIC

Pogodna za sve model dušeka iz naše ponude, ali i za sve uzraste i kilaže, osim ekstremnih naravno. Stepen tvrdoće kod kukova rešen i kao kod serija Vaneo i Clivo, pomoću specijalno dizajniranih regulatora (slika skroz dole). Najjeftinija serija koja ima „liftove“ kod brought back i gumene nosače koji prelaze preko ivice nosećeg rama.

24,000.00

RSD

Dimenzije

*Moguće je naručiti proizvod u željenim dimenzijama

80, 90 x 190. 200

100 x 190, 200

110, 120 x 190, 200

130, 140 x 190, 200

Model

Fiksna F

Ručno podizanje GNR

Motorno podizanje Elektra

Kategorija

Podloge

2 GODINE GARANCIJE

PROIZVEDENO U AUSTRIJI

ŠTA JE UNUTRA?

  1. Pogodna za sve modele dušeka iz naše ponude, ali i za sve uzraste i kilaže
  2. Stepen tvrdoće kod kukova rešen je kao kod serija Vaneo i Clivo, pomoću specijalno dizajniranih regulatora
  3. Najjeftinija serija koja ima „liftove“ kod ramena i gumene nosače koji prelaze preko ivice nosećeg rama.

ZAŠTO SU BITNE ELASTOFLEX KREVETNE PODLOGE?

Elastoflex - latoflex, podnice ili podloge za krevete važne su za zdravo spavanje i pravilan položaj tela skoro isto koliko i dušeci odgovarajućeg kvaliteta . Funkcija im je da naglase prilagodljivost dušeka i obezbede mu duži vek trajanja. Takođe, sa letvicama je efikasnije strujanje vazduha pa će dušek duže održati neophodnu svežinu. S obzirom da je isti dušek predviđen za osobe različitih kilaža i dimenzija, tek se pokretanjem podloge on definiše prema obliku tela. Ukoliko ste u mogućnosti da sebi priuštite vrhunski dušek, uvek je bolje za isti novac uzeti možda malo jednostavniji model i podlogu, jer dobijate više udobnosti.

Osim elastičnih letvica, prava elastoflex podloga treba da ima pokretljive nosače istih i regulaciju tvrdoće kod kukova. Vrhunska podloga ima i dodatne mogućnosti, poput izuzetno pokretljivog dela kod ramena tzv. lifta, koji se spušta ispod nivoa podloge kako bi ramena dobila veću slobodu. Maksimalna širina jedne podloge može da bude 140 cm, a za klasične bračne krevete širine 160, 180 ili više, idu dve odvojene podloge.

MATERIJALI

Bočni nosači rađeni su odjako trajnog i fleksibilnog materijala - tectela, koji obezbeđuje letvicama odličnu pokretljivost i samim tim pospešuje rad dušeka.

Ovaj model možete isprobati na sledećim prodajnim mestima:

  • ELASTOFLEX, Dimitrija Tucovića 12, Beograd
  • VILIVER KREVETI, YUBC, Bulevar Mihajla Pupina 10 D, Novi Beograd
  • ŠIMŠIĆ, Gavrila Principa 63, Beograd
  • BN DIZAJN, Prvomajska 47, Pančevo

Sign In