Kreveti od hrasta

DUO

Nivo kvaliteta dušeka i podloga koje Optimo proizvodi u Austriji, ne mogu, nažalost,  da dostignu domaći, niti regionalni proizvodjači. Ali  zato se kod nas prozvodi nameštaj od masiva, vrhunskog kvaliteta i dizajna koji se izvozi širom Evrope.

Odabrali smo za vas najreprezentativnije modele kreveta od hrasta, najrelevantnijih domaćih proizvodjača sa kojima saradjujemo.

Zašto baš od hrasta?

Zato što je to materijal koji je simbol trajnosti i lepote, baš kao što su naši dušeci i podloge jako dugovečni i dopuštaju vašem telu i duši da se ujutru osećate odmorno i lepo.
Osnova svih kreveta je masiv hrasta, stranice su različite visine i debljine i visine u skladu sa dizajnom, kao uostalom i uzglavlja kreveta.
Jedino se krevet Duo razlikuje zato što je kombinacija masiva hrasta i furniranog medijapana, kako bi bio što atraktivniji i vidno drugačiji.
Za površinski sloj koristi se ulje, kako bi drvo sačuvalo prirodni izgled i bilo dobro zaštićeno od neželjenih supstanci i spoljašnih uticaja. Okovi koji se upotrebljavaju su isključivo EU (uglavnom nemačkog) porekla, a kako je i hrast izuzetno dugovečan, naši kreveti će trajati znatno više od standardnih što ih čini isplativim ulaganjem, što uostalom važi i za Optimo dušeke i podloge.

Rok isporuke je od 30 do 60 dana, isporuka i montaža su uračunati u cenu na široj teritoriji Beograda i Novog Sada.

Dostupan u dimenzijama 140/200, 160/200 i 180/200.